fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
🚀 De volgende stap in je carrière

Vacatures & opdrachten

Filter op:
Nieuw!

Operations Director

Tarkett Sports EMEA zoekt een ervaren Operations Director die verantwoordelijk is voor de succesvolle planning en uitvoering van projecten.

Oss / Hybride Senior juni 5, 2024
 

Marketeer

Weet jij hoe je de doelgroep bereikt en prikkelt met de juiste boodschap? Kun jij vraagstukken vertalen naar creatieve marketingconcepten en concrete campagnes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gorinchem of Hardenberg Medior mei 10, 2024
 

Online Marketeer

Ben jij klaar om als Online Marketeer bij Milieu Service Nederland aan de slag te gaan met het optimaliseren van de online aanwezigheid, binnen een omgeving die zich richt op groei en duurzaamheid?

Diemen Medior april 23, 2024

Meld je aan als freelancer

Interim opdrachten publiceren wij niet op onze website. We zoeken eerst in ons eigen database naar de right (wo)men for the job. Daardoor kunnen we mee in de snelheid van de markt en zijn we effectief en discreet. Join us?

  • Gratis aanmelden
  • Krijg relevante opdrachten in je mailbox
  • Direct opgenomen in onze database
  • Wordt benaderd wanneer we een opdracht hebben die bij je past.
 

Content Marketeer (INGEVULD)

Word jij blij van het creëren van allerlei vormen van content? Dan krijg jij bij ons de vrijheid om te shinen! Wij zijn Milieu Service Nederland, een van de snelst groeiende bedrijven van West-Nederland. En we leren je graag kennen!

Diemen Medior april 23, 2024
 

Head of Event

Ben je op zoek naar een uitdagende, leidinggevende functie in een dynamische organisatie en houd je van aansturen en organiseren?

Gorinchem Medior/Senior april 19, 2024
 

Director of strategy EMEA

Tarkett Sports EMEA is op zoek naar een zeer gemotiveerde en strategisch ingestelde professional om het team te versterken als Director of Strategy voor de Europese regio. We vertellen je graag meer.

Oss / Hybride Senior april 5, 2024
 

Digital Commerce Manager

Hero Benelux in Breda is op zoek naar een Digital Commerce Manager. Ben jij een innovatieve teammanager, heb je ruime ervaring opgedaan met (digitale) media en een goed begrip van e-commerce? We vertellen je graag meer.

Breda Senior maart 21, 2024
 

Accountmanager

Ben jij een ambitieuze starter en ondernemend van aard? Of heb je een aantal jaar werkervaring als salestalent? Word je niet snel van je stuk gebracht en ben je resultaatgericht? Dan leren we je graag kennen.

Breda Medior maart 5, 2024
 

Senior Digital Specialist (INGEVULD)

Heb jij passie én brede ervaring als digital specialist en wil je graag aan de knoppen zitten en samen met ons groeien? Lees dan snel verder.

Tilburg Senior februari 15, 2024
 

DTP'er

Verrijk het team van onze opdrachtgever met jouw creatieve expertise. Als DTP’er ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van designs en merkstijlen binnen ons uitgebreide merkenportfolio.

Midden-Nederland Medior januari 28, 2024
 

Accountmanager

Wil je de kracht van live communicatie ervaren bij een toonaangevende speler in de Nederlandse beurzenwereld? Ontdek de mogelijkheden bij één van de grootste en sterkste evenementenorganisaties.

Gorinchem Medior januari 27, 2024