fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home Recruitment SEA specialist

De beste SEA specialisten voor jou

Recruitment SEA specialist

Goede SEA specialisten zijn schaars. Je moet ze weten te vinden, én langdurig enthousiast maken voor jouw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in recruitment van marketingrollen. We spreken de taal van jouw ideale SEA specialist en hebben een enorm netwerk en een gigantische database aan potentiële SEA specialisten om uit te putten.

Snel een SEA specialist werven? Een telefoontje met Bob brengt je direct verder.

Contact opnemen

Recruitment SEA specialist

Ben je op zoek naar een SEA specialist die een volledige beheersing heeft in online adverteren? Iemand die de balans kan vinden tussen het juiste budget, de juiste trefwoorden en de juiste advertenties? En daarnaast ook past binnen jouw team en organisatie? We’ve got you!

We schrijven een aansprekende vacaturetekst, spitten LinkedIn door, schakelen ons enorme netwerk in en weten precies waar we jouw vacature moeten aanbieden. Omdat we het SEA vakgebied goed kennen, weten we precies hoe we SEA specialisten op kwaliteit kunnen toetsen. Jij ontvangt alleen passende CV’s en spreekt enkel de geschikte SEA specialisten.

Reviews

Voor de rol van SEA Specialist zijn wij de samenwerking aangegaan met Hello There. Ik ben hier erg tevreden over en deze samenwerking heeft ons ook een fantastische nieuwe medewerker opgeleverd. Alle voorgestelde kandidaten pasten heel goed binnen onze cultuur, dit wijst op een goede voor-kwalificatie van hun kant. De communicatie is altijd prettig en afspraken worden consistent nagekomen. Ik zou in de toekomst zeker weer met Hello There werken voor het vinden van marketingkandidaten.
Lees meer

Tim van der Horst

General Manager/Marketing Manager

OnLogic

Als je al ruim 10 jaar met elkaar samenwerkt kun je wel stellen dat je elkaar goed kent. Op zowel vaste als interim marketing vraagstukken weet Hello There me telkens weer te verrassen met de juiste professional.
Lees meer

Cornelien Baijens

CCO

Easyfairs Netherlands

Hello There bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Hello There proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Hello There past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Hello There, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Hello There ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

De aanpak van Hello There is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Hello There ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk team waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

Hello There heeft mij op een positieve en enthousiaste manier benaderd. Gedurende het kennismakings- en selectie proces hebben we verschillende gesprekken gevoerd die zich kenmerken door openheid, betrokkenheid en verbinding. Ik heb hierdoor een realistisch beeld gekregen van de rol en het vertrouwen deze te accepteren.
Lees meer

Renske Douwes

Projectmanager

Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hello There. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

Hello There biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Hello There een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

Toen ik onverwacht op korte termijn ondersteuning nodig had, begrepen de adviseurs van Hello There meteen wie er binnen mijn team zou passen. Een kleine week later was daar de interimmer, een zeer ervaren expert en rots in de branding die op basis van een korte briefing meteen zelfstandig, voortvarend en onverstoorbaar aan de slag ging. Geen project was hem te groot of juist te klein. Dankzij de snelle bemiddeling van Hello There heeft mijn gehele team veel profijt gehad van de grote kennis en ervaring van deze professional.
Lees meer

Jonne van Eck

Manager Corporate Communicatie

Transdev / Connexxion

Foto van Bob

Even bellen?

Wil je het tarief, onze werkwijze, of een inschatting van de startdatum krijgen? Of heb je andere vragen over onze unieke aanpak? Bel ons, óf laat je gegevens achter. Wij bellen je binnen één werkdag terug.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Recruitment SEA Specialist in 6 stappen

 1. Intakegesprek en vacaturetekst

  We willen natuurlijk precies weten wat je zoekt. We vragen door totdat we de kern te pakken hebben. Indien de opdracht exclusief is schrijven we een pakkende en doeltreffende vacaturetekst op basis van ons intakegesprek.

 2. We schakelen ons netwerk in

  Met het risico om populair te klinken.. wij kennen écht veel mensen. We schakelen ons volledige netwerk in. Het is ons-kent-ons in dat wereldje en daar maken we slim gebruik van.

 3. Benadering en toetsing

  We enthousiasmeren de geselecteerde profielen en weten precies hoe wij hen kunnen verleiden tot een kennismakingsgesprek. In dit gesprek toetsen we de ‘klik’, kennis en ervaring van de SEA specialist. Wij weten precies wat we aan een SEA specialist moeten vragen en welke antwoorden we willen horen.

 4. Jij ontmoet geschikte kandidaten

  We sturen jou enkel de CV’s van geschikte kandidaten. Jij kiest met wie van hen je aan tafel wilt. In de praktijk zien we vaak dat alle kandidaten die we voorleggen op gesprek mogen komen. Jij ontmoet deze kandidaten en de definitieve keuze is aan jou! Uiteraard adviseren we je en bieden we een klankbord voor het maken van deze keuze.

 5. Onderhandeling arbeidsvoorwaarden

  Je wilt de relatie met je potentiële nieuwe collega natuurlijk positief houden. Als je het prettig vindt, nemen wij de onderhandeling over arbeidsvoorwaarden voor je uit handen. Uit ons intakegesprek weten we wat de salarisrange en arbeidsvoorwaarden zijn.

 6. Een nieuwe collega in dienst!

  De SEA specialist treedt in dienst. Dat betekent uiteraard niet dat we geen contact meer hebben. We nemen contact op vóór het einde van de proeftijd om te kijken of jullie beiden tevreden zijn met het dienstverband.

Even sparren over jouw vacature? Bob denkt graag met je mee.
werving en selectie online marketing bureau

Gratis whitepaper

Sollicitatievragen die je stelt aan een SEA specialist

Met deze download leer je:

 • Het SEA-sollicitatiegesprek in 3 stappen
 • 10 inhoudelijke vragen die je aan SEA specialisten kunt stellen
 • Inclusief de antwoorden die je wil horen

Download gratis