fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home Social media specialist

Social media specialist bij jou op kantoor

Social media expert inhuren

Een interim social media specialist is onmisbaar als je meer social presence voor jouw organisatie wil creëren. Onze social media experts halen al Snappend en Tiktokkend het beste uit jouw socials. Zij vergroten jouw LinkedIn community en scoren leads middels social advertising.

We geloven in korte lijntjes. Onze interim social media specialisten werken daarom graag bij jou op kantoor. Zo haal jij waardevolle kennis in huis, schakelen we snel met elkaar en kunnen we optimalisatie direct doorvoeren.

Wil jij weten hoe je snel een social media expert kunt inhuren? Een telefoontje met Bob en we helpen je graag verder!

Neem contact op met Bob

Interim social media specialist

Wil jij een social media expert inhuren? Een expert waarbij contentcreatie geen taak is maar een lifestyle? Maak dan kennis met een van onze specialisten.

Met onze social media specialisten bereik je jouw gewenste doelgroep via social media kanalen als LinkedIn, Facebook, Instagram, Tiktok, Snapchat en Twitter. Door marktonderzoek, doelgroepanalyses en concurrentieanalyses bepalen zij welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw doelstelling. Of je nu meer traffic, leads of naamsbekendheid wilt.

Jouw socials presteren met hen optimaal, en altijd binnen de gestelde deadline en budget. Zij maken een strategie, bedenken en optimaliseren campagnes en weten precies wat trending is. Hierdoor kan jij snel inspelen op commerciële kansen van deze platformen. Door continu jouw social succes te monitoren en campagnes bij te stellen waar nodig, zorgen onze social media experts dat jouw organisatie in beeld is bij je doelgroep. Zo haal jij het maximale uit jouw communities!

Foto van Bob

Even bellen?

Wil je het tarief, onze werkwijze, of een inschatting van de startdatum krijgen? Of heb je andere vragen over onze unieke aanpak? Bel ons, óf laat je gegevens achter. Wij bellen je binnen één werkdag terug.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Reviews

Hello There biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

Als je al ruim 10 jaar met elkaar samenwerkt kun je wel stellen dat je elkaar goed kent. Op zowel vaste als interim marketing vraagstukken weet Hello There me telkens weer te verrassen met de juiste professional.
Lees meer

Cornelien Baijens

CCO

Easyfairs Netherlands

Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Hello There een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

Toen ik onverwacht op korte termijn ondersteuning nodig had, begrepen de adviseurs van Hello There meteen wie er binnen mijn team zou passen. Een kleine week later was daar de interimmer, een zeer ervaren expert en rots in de branding die op basis van een korte briefing meteen zelfstandig, voortvarend en onverstoorbaar aan de slag ging. Geen project was hem te groot of juist te klein. Dankzij de snelle bemiddeling van Hello There heeft mijn gehele team veel profijt gehad van de grote kennis en ervaring van deze professional.
Lees meer

Jonne van Eck

Manager Corporate Communicatie

Transdev / Connexxion

Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hello There. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

Hello There bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Hello There proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Hello There past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Hello There, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Hello There ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

De aanpak van Hello There is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Hello There ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk team waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

Voor de rol van SEA Specialist zijn wij de samenwerking aangegaan met Hello There. Ik ben hier erg tevreden over en deze samenwerking heeft ons ook een fantastische nieuwe medewerker opgeleverd. Alle voorgestelde kandidaten pasten heel goed binnen onze cultuur, dit wijst op een goede voor-kwalificatie van hun kant. De communicatie is altijd prettig en afspraken worden consistent nagekomen. Ik zou in de toekomst zeker weer met Hello There werken voor het vinden van marketingkandidaten.
Lees meer

Tim van der Horst

General Manager/Marketing Manager

OnLogic

Daarom kies voor je Hello There

Wij zijn een ervaren partij voor detachering van social media professionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

De voordelen van een ingehuurde social media expert

  • Altijd een deskundige social media expert die in kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Al onze social media specialisten zijn Meta en LinkedIn certified.

  • Ellenlange rapportages doorspreken? Daar sturen we tegenwoordig toch gewoon een tweetje voor? Onze socialspecialisten vervelen je niet met vakjargon en onduidelijke cijfertabellen. Liever laten we jou in een heldere analyse zien hoe jouw socials presteren en hoe je jouw campagnes verder optimaliseert.

  • Targetting is key als het gaat om social media. Onze social media specialisten zitten bovenop alle social updates en zetten nieuwe targetting mogelijkheden direct in op jouw campagnes.

  • De kracht van onze gedetacheerde social media specialisten is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Direct resultaat!

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze specialisten bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te besprekenn. Met één specialist haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
Foto van Bob

Meer weten over onze social media professionals? Neem dan contact met ons op!

Een social media specialist bereikt jouw doelgroep met de juiste content, op het juiste moment én op de juiste plek. Verhoog jouw naamsbekendheid, traffic en/of leads. Onze specialisten zorgen voor een optimale inzet van jouw social media budget. Wil je graag een social media expert inhuren, of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim