fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home SEA specialist

SEA-specialist bij jou op kantoor

Detachering SEA-specialist

Een SEA-specialist is onmisbaar als je meer bereik, traffic en conversies wilt genereren. Onze SEA-specialisten halen het beste uit jouw advertentiebudget en zorgen voor een hoge doorklikratio en ROI. We geloven in korte lijntjes. Onze gedetacheerde SEA-specialisten werken daarom graag bij jou op kantoor. Zo haal jij waardevolle kennis in huis, schakelen we snel met elkaar en kunnen we optimalisatie direct doorvoeren.

Wil jij weten hoe wij snel een SEA-expert toevoegen aan jouw team? Een telefoontje met Bram resulteert direct in een expert bij jou op kantoor!

Neem contact op met Bram

Een ervaren SEA-specialist via detachering

Wil jij een SEA-specialist gedetacheerd bij jou op kantoor? Een expert die de balans vindt tussen het juiste budget, de juiste trefwoorden en de juiste advertentie? Maak dan kennis met een van onze specialisten.

Met onze SEA-specialisten kun je snel zoekwoorden testen en analyseren. Zij onderzoeken of je met specifieke zoekwoorden meer conversie genereert en welke zoekwoorden wel en niet werken voor jouw product of dienst. Hierdoor halen we in korte tijd grote volumes data van jouw doelgroep op, waarmee je óók jouw overige marketingcampagnes verder optimaliseert. Anders dan met earned media boek je met een SEA-specialist snel resultaat. Dat betekent meer bereik, meer clicks en meer conversies.

Door continu de resultaten te monitoren en advertenties bij te stellen waar nodig, zorgen onze SEA-experts ervoor dat jouw organisatie een toppositie in de zoekresultaten behaalt! Overigens kun je jouw SEA-vraagstuk ook aanvullen met SEO-kennis van onze SEO-specialisten.

Zo gaan wij te werk

Wij investeren in kwaliteit en duurzame relaties. Door ons uitgebreide netwerk van professionals maken wij snel de match tussen klantbehoefte en expertise. Hierbij is de jouw uitdaging altijd leidend voor het detacheren van de juiste specialist. Door in kaart te brengen waar jouw organisatie op dit moment behoefte aan heeft, bepalen we samen met jou welke SEA-professional het beste past bij jouw organisatie. Hierdoor leggen we de basis voor betekenisvolle samenwerkingen die impact maken! Er zijn verschillende ‘SEA-smaken’ en specialismen mogelijk. Denk aan: Google Display, Google Shopping en Display & Video 360° (DV360).

Meer informatie

De voordelen van een gedetacheerde SEA-specialist

  • Altijd een deskundige SEA-expert die qua kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Al onze SEA-specialisten zijn Google Adwords certified.

  • Duidelijke rapportages: bij ons geen ingewikkelde schema’s en cijfertabellen in lettertype 8. Een SEA-expert van Hello There vertelt jou in slechts een paar minuten hoe jouw campagnes ervoor staan.

  • Targetting is key als het gaat om Google Display, Shopping en DV360.

  • Onze SEA-specialisten zitten bovenop alle Google-updates en zetten nieuwe targettingmogelijkheden direct in op jouw campagnes.

  • De kracht van onze gedetacheerde SEA-specialisten is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Je hebt dus direct resultaat!

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze specialisten bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te bespreken. Met één specialist haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact

Daarom kies voor je Hello There

Wij zijn een ervaren partij voor detachering van SEA-professionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Reviews

: :
Hello There biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

:
Als je al ruim 10 jaar met elkaar samenwerkt kun je wel stellen dat je elkaar goed kent. Op zowel vaste als interim marketing vraagstukken weet Hello There me telkens weer te verrassen met de juiste professional.
Lees meer

Cornelien Baijens

CCO

Easyfairs Netherlands

:
Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Hello There een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

:
Toen ik onverwacht op korte termijn ondersteuning nodig had, begrepen de adviseurs van Hello There meteen wie er binnen mijn team zou passen. Een kleine week later was daar de interimmer, een zeer ervaren expert en rots in de branding die op basis van een korte briefing meteen zelfstandig, voortvarend en onverstoorbaar aan de slag ging. Geen project was hem te groot of juist te klein. Dankzij de snelle bemiddeling van Hello There heeft mijn gehele team veel profijt gehad van de grote kennis en ervaring van deze professional.
Lees meer

Jonne van Eck

Manager Corporate Communicatie

Transdev / Connexxion

:
Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hello There. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

:
Hello There bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Hello There proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

:
Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Hello There past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Hello There, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Hello There ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

:
De aanpak van Hello There is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Hello There ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk team waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

:
Voor de rol van SEA Specialist zijn wij de samenwerking aangegaan met Hello There. Ik ben hier erg tevreden over en deze samenwerking heeft ons ook een fantastische nieuwe medewerker opgeleverd. Alle voorgestelde kandidaten pasten heel goed binnen onze cultuur, dit wijst op een goede voor-kwalificatie van hun kant. De communicatie is altijd prettig en afspraken worden consistent nagekomen. Ik zou in de toekomst zeker weer met Hello There werken voor het vinden van marketingkandidaten.
Lees meer

Tim van der Horst

General Manager/Marketing Manager

OnLogic

Foto van Bram

Meer weten over onze SEA-professionals? Neem contact met ons op!

Een SEA-specialist activeert jouw klant precies op het juiste moment. Verhoog je bereik, clicks en conversies. Onze specialisten zorgen voor een optimale inzet van jou SEA-budget. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bram van Druten, Commercial Director