fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home E-mail marketing specialist

E-mail marketing specialist bij jou op kantoor

Detachering e-mail marketing specialist

Een e-mail marketing specialist is onmisbaar als je op een effectieve manier e-mail marketing wil inzetten voor jouw doelgroep. Onze experts focussen zich op het verbeteren van de openrates, CTR, bounces en conversiepercentages van jouw mailings. Door aandacht te besteden aan de groei van je mailinglijsten en e-mailflow triggers zorgen zij voor een groter bereik en meer ROI op jouw e-mail marketing efforts.

Wil jij weten hoe wij snel een e-mail marketingspecialist toevoegen aan jouw team? Een telefoontje met Bob resulteert direct in een expert bij jou op kantoor!

Neem contact op met Bob

Een ervaren e-mail marketing specialist met detachering

Wil jij een e-mail marketing specialist gedetacheerd bij jou op kantoor? Een expert die een ROI-based strategie opzet, content creëert en je mailings optimaliseert vanuit een datagedreven analyse? Maak dan kennis met een van onze specialisten.

E-mail marketing is in veel branches hét middel dat de meeste conversies oplevert. Bulk nieuwsbrieven zijn nu echt verleden tijd. Door slim gebruik te maken van marketing automation, e-mailflowtriggers en dynamic content zetten onze experts e-mail marketing op een duurzame en effectieve manier in voor jouw organisatie. Door enkel gepersonaliseerde content aan te bieden richting je doelgroep verlaag je het aantal afmeldingen en verhoog je je bereik en conversies.

Indien gewenst worden databronnen zoals jouw CRM-systeem, ordersysteem of ERP gekoppeld aan jouw e-mailplatform. Hierdoor hou je je data schoon en volledig, wat óók ten goede komt voor je e-mail marketing resultaten.

Foto van Bob

Even bellen?

Wil je het tarief, onze werkwijze, of een inschatting van de startdatum krijgen? Of heb je andere vragen over onze unieke aanpak? Bel ons, óf laat je gegevens achter. Wij bellen je binnen één werkdag terug.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Reviews

: :
Hello There biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

:
Als je al ruim 10 jaar met elkaar samenwerkt kun je wel stellen dat je elkaar goed kent. Op zowel vaste als interim marketing vraagstukken weet Hello There me telkens weer te verrassen met de juiste professional.
Lees meer

Cornelien Baijens

CCO

Easyfairs Netherlands

:
Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Hello There een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

:
Toen ik onverwacht op korte termijn ondersteuning nodig had, begrepen de adviseurs van Hello There meteen wie er binnen mijn team zou passen. Een kleine week later was daar de interimmer, een zeer ervaren expert en rots in de branding die op basis van een korte briefing meteen zelfstandig, voortvarend en onverstoorbaar aan de slag ging. Geen project was hem te groot of juist te klein. Dankzij de snelle bemiddeling van Hello There heeft mijn gehele team veel profijt gehad van de grote kennis en ervaring van deze professional.
Lees meer

Jonne van Eck

Manager Corporate Communicatie

Transdev / Connexxion

:
Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hello There. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

:
Hello There bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Hello There proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

:
Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Hello There past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Hello There, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Hello There ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

:
De aanpak van Hello There is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Hello There ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk team waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

:
Voor de rol van SEA Specialist zijn wij de samenwerking aangegaan met Hello There. Ik ben hier erg tevreden over en deze samenwerking heeft ons ook een fantastische nieuwe medewerker opgeleverd. Alle voorgestelde kandidaten pasten heel goed binnen onze cultuur, dit wijst op een goede voor-kwalificatie van hun kant. De communicatie is altijd prettig en afspraken worden consistent nagekomen. Ik zou in de toekomst zeker weer met Hello There werken voor het vinden van marketingkandidaten.
Lees meer

Tim van der Horst

General Manager/Marketing Manager

OnLogic

Daarom kies voor je Hello There

Wij zijn een ervaren partij voor detachering van e-mail marketing professionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Zo gaan wij te werk

We matchen altijd een specialist aan jouw organisatie op basis van jouw specifieke uitdaging. Vanuit een integrale benadering zoomen we eerst in op jouw doelstellingen. Daarna bepalen we samen welke e-mail marketing specialist, of wellicht andere online marketeer, het beste aansluit op deze uitdaging. Liggen jouw kansen vooral bij het vergroten van je mailinglijsten? Of gaan slimme automations en dynamic content juist bijdragen aan jouw doelstellingen? De kansen voor jouw organisatie bepalen welke e-mail marketing expert bij jou op kantoor gaat bijdragen aan succes.

Meer informatie

De voordelen van een gedetacheerde e-mail marketing specialist

  • Altijd een deskundige expert die in kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Onze e-mailspecialisten vervelen je niet met vakjargon en onduidelijke cijfertabellen. Liever laten we jou in een heldere analyse zien hoe jouw mailings presteren en hoe je jouw campagnes verder optimaliseert.

  • Personalisatie en privacy is key als het gaat om e-mail marketing. Onze e-mailspecialisten zitten bovenop alle updates en zetten nieuwe trends en mogelijkheden direct in op jouw campagnes.

  • De kracht van onze gedetacheerde specialisten is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Direct resultaat!

  • We besteden veel aandacht aan opleiding, trends en ontwikkelingen. Eens per maand komen onze specialisten bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te bespreken. Met één specialist haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
interim brand manager
Foto van Bob

Meer weten over onze e-mail marketing professionals? Neem dan contact met ons op!

Een e-mail marketing specialist zet een e-mail marketingstrategie op voor jouw organisatie waarmee jij jouw doelgroep effectief bereikt. Vergoot je mailinglijst en verhoog je openrates, CTR en conversies. Onze specialisten zorgen voor een optimale mailflow. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim