fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home Interim customer experience manager

Direct optimaliseren met een interim CX specialist

Interim customer experience manager

Als je de klant écht centraal wil stellen in jouw organisatie, dan is een customer experience manager onmisbaar. Een interim CX specialist ontwikkelt een strategie voor hogere klantbeoordelingen en meer conversies. En zorgt dat alle contactmomenten optimaal zijn ingericht. Met een interim customer experience manager haal je specialistische kennis in huis waar je direct van profiteert.

Een interim customer experience manager inhuren? Een telefoontje met Bob levert de beste specialist voor jouw bedrijf op!

Contact met Bob

Customer experience manager inhuren

Onze interim customer experience specialisten zorgen ervoor dat jouw klanten de beleving krijgen die ze verdienen. Zij zorgen voor:

  • Gelukkige klanten en een hogere Customer Lifetime Value (CLV);
  • Meer onderscheidend vermogen met een krachtigere identiteit;
  • Betere beoordelingen en daardoor meer aantrekkingskracht op prospects;
  • Een positiever werkklimaat met meer ruimte voor menselijkheid en inhoudelijke uitdaging.

Een goede interim customer experience specialist raakt je hele organisatie. Hij of zij stemt alle afdelingen waar jouw klant mee te maken krijgt op elkaar af én laat jouw merkidentiteit sterk in de customer journey naar voren komen. Met een van onze interim customer experience managers haal je specifieke kennis, ervaring én capaciteit in huis.

Foto van Bob

Even bellen?

Wil je het tarief, onze werkwijze, of een inschatting van de startdatum krijgen? Of heb je andere vragen over onze unieke aanpak? Bel ons, óf laat je gegevens achter. Wij bellen je binnen één werkdag terug.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Reviews

: :
Toen ik onverwacht op korte termijn ondersteuning nodig had, begrepen de adviseurs van Hello There meteen wie er binnen mijn team zou passen. Een kleine week later was daar de interimmer, een zeer ervaren expert en rots in de branding die op basis van een korte briefing meteen zelfstandig, voortvarend en onverstoorbaar aan de slag ging. Geen project was hem te groot of juist te klein. Dankzij de snelle bemiddeling van Hello There heeft mijn gehele team veel profijt gehad van de grote kennis en ervaring van deze professional.
Lees meer

Jonne van Eck

Manager Corporate Communicatie

Transdev / Connexxion

:
Als je al ruim 10 jaar met elkaar samenwerkt kun je wel stellen dat je elkaar goed kent. Op zowel vaste als interim marketing vraagstukken weet Hello There me telkens weer te verrassen met de juiste professional.
Lees meer

Cornelien Baijens

CCO

Easyfairs Netherlands

:
Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Hello There een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

:
De aanpak van Hello There is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Hello There ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk team waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

:
Hello There biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

:
Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hello There. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

:
Hello There bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Hello There proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

:
Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Hello There past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Hello There, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Hello There ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

:
Voor de rol van SEA Specialist zijn wij de samenwerking aangegaan met Hello There. Ik ben hier erg tevreden over en deze samenwerking heeft ons ook een fantastische nieuwe medewerker opgeleverd. Alle voorgestelde kandidaten pasten heel goed binnen onze cultuur, dit wijst op een goede voor-kwalificatie van hun kant. De communicatie is altijd prettig en afspraken worden consistent nagekomen. Ik zou in de toekomst zeker weer met Hello There werken voor het vinden van marketingkandidaten.
Lees meer

Tim van der Horst

General Manager/Marketing Manager

OnLogic

Daarom kies je voor Hello There

Wij zijn een ervaren partij voor het vinden en plaatsen van interim customer experience managers. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Vanuit onze expertise bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie.

De voordelen van een interim CX manager

  • Altijd een deskundige customer experience manager die qua profiel en ervaring aansluit bij jouw organisatie. Voor zo lang of kort als jij nodig hebt.

  • Een interim customer experience manager weet precies hoe je een effectieve CX strategie moet opzetten en implementeren. Onze specialisten hebben dit al voor meerdere bedrijven, branches en doelgroepen gerealiseerd.

  • Onze CX specialisten duiken met een frisse blik in jouw huidige customer journey. Beter inzicht in jouw klanten en hun belevingen resulteert in een helder actieplan voor optimalisaties.

  • Een customer experience specialist laat jouw merk sterker terugkomen in de totale beleving. Dat zorgt voor meer onderscheidend vermogen in je klantreis en een grotere aantrekkingskracht op nieuwe klanten.

  • Onze customer experience managers zijn gewend om snel te schakelen. Zij weten welke quick-wins zij direct al kunnen implementeren.

  • Haal kennis én capaciteit in huis, zonder dat je hiervoor een medewerker hoeft aan te nemen.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Bob!
Foto van Bob

Meer weten over onze interim customer experience managers? Neem contact op!

Een interim customer experience manager zoomt met een frisse blik in op jouw klantbeleving. En voert optimalisaties door voor meer conversies en hogere klanttevredenheid. Daarnaast ontwikkelen en implementeren onze specialisten een customer experience strategie voor écht waardevolle customer journeys. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim