fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home Interim customer engagement manager

Interim customer engagement manager voor jouw organisatie

Interim customer engagement manager

Een interim customer engagement manager is onmisbaar bij het ontwikkelen en optimaliseren van klantrelaties. Met een van onze interim managers verbeter je jouw relatiebeheer, customer engagement en customer experience. Hij of zij verstevigt het partnership en zorgt voor optimaal stakeholdermanagement. Onze interimmer stuurt bij om opportunities te creëren en het maximale resultaat te behalen. Hierdoor haal je waardevolle kennis in huis en profiteer je direct van de expertise van een ervaren customer engagement manager.

Wil jij een customer engagement manager toevoegen aan jouw team? Bel met Bram om de juiste match te vinden!

Contact met Bob

Een interim customer engagement manager

Onze interim customer engagement managers bieden expertise om jouw accounts te verstevigen. Ze trekken potentiële nieuwe klanten aan én geven een boost aan jouw klantrelaties.

Onze interim customer engagement managers verbeteren de merkreputatie en merkbeleving bij jouw klanten. Ze analyseren alle interactie met klanten en zetten dit af tegen de gestelde doelen (ROI en KPI’s).  Met onze interim customer engagement managers stroomlijn je jouw processen die positief bijdragen aan upsell opportunities, sterke klantrelaties, een optimale customer journey, het creëren van merkambassasdeurs en meer omzet. Hiermee vergroot je de omzet van lopende relaties en de Lifetime Value van jouw klant.

Een interimmanager stelt kritische en objectieve vragen, waardoor jij jouw eigen processen kritisch kunt bekijken. Hij of zij biedt oplossingen voor jouw bedrijfs- en marketingprocessen, waardoor jouw klantrelaties versterkt worden!

Zo gaan wij te werk

Als customer experience adviesbureau investeren wij in kwaliteit en duurzame relaties. We matchen altijd een interimmer aan jouw organisatie op basis van jouw specifieke uitdaging. Vanuit een integrale benadering zoomen we eerst in op jouw probleemstelling. Daarna bepalen we samen welke interimmanager het beste hierop aansluit. Door ons uitgebreide netwerk van professionals maken wij snel de match tussen klantbehoefte en expertise. Hierdoor leggen we de basis voor betekenisvolle samenwerkingen die impact maken! Onze professionals zijn al vanaf een dag per week inzetbaar.

Meer informatie

De voordelen van een interim customer engagement manager

  • Altijd een deskundige expert die qua kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie, zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Duidelijke rapportages: bij ons geen ingewikkelde schema’s en cijfertabellen in lettertype 8. Een customer engagement manager van Think Yellow vertelt jou in slechts een paar minuten hoe jouw relatiebeheer en CVP’s (Customer Value Proposition) ervoor staan.

  • De kracht van onze interimmers is dat zij snel kunnen schakelen. Zij weten welke quick-wins zij op dag één al kunnen implementeren. Je hebt dus direct resultaat!

  • De interim customer engagement managers van Hello There hebben veel ervaring met het opbouwen van sterke klantrelaties en het inrichten van customer journeys. Zij weten wat er nodig is om kansen te creëren vanuit sterke klantrelaties.

  • We besteden veel aandacht aan ontwikkelingen. Eens per maand komen onze mensen bij elkaar om kennis te delen en cases (dus ook die van jou) te bespreken. Met één interimmer haal je dus de kennis en kunde van een team aan professionals in huis.

  • Contact
interim brand manager

Daarom kies je voor Hello There

Wij zijn sterk in het vinden en plaatsen van interim marketingprofessionals. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Doordat we op de hoogte zijn van de laatste marketingtrends bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie!

Reviews

: :
Toen ik onverwacht op korte termijn ondersteuning nodig had, begrepen de adviseurs van Hello There meteen wie er binnen mijn team zou passen. Een kleine week later was daar de interimmer, een zeer ervaren expert en rots in de branding die op basis van een korte briefing meteen zelfstandig, voortvarend en onverstoorbaar aan de slag ging. Geen project was hem te groot of juist te klein. Dankzij de snelle bemiddeling van Hello There heeft mijn gehele team veel profijt gehad van de grote kennis en ervaring van deze professional.
Lees meer

Jonne van Eck

Manager Corporate Communicatie

Transdev / Connexxion

:
Als je al ruim 10 jaar met elkaar samenwerkt kun je wel stellen dat je elkaar goed kent. Op zowel vaste als interim marketing vraagstukken weet Hello There me telkens weer te verrassen met de juiste professional.
Lees meer

Cornelien Baijens

CCO

Easyfairs Netherlands

:
Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Hello There een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

:
De aanpak van Hello There is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Hello There ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk team waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

:
Hello There biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

:
Hello There bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Hello There proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

:
Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Hello There past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Hello There, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Hello There ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

:
Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hello There. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

:
Voor de rol van SEA Specialist zijn wij de samenwerking aangegaan met Hello There. Ik ben hier erg tevreden over en deze samenwerking heeft ons ook een fantastische nieuwe medewerker opgeleverd. Alle voorgestelde kandidaten pasten heel goed binnen onze cultuur, dit wijst op een goede voor-kwalificatie van hun kant. De communicatie is altijd prettig en afspraken worden consistent nagekomen. Ik zou in de toekomst zeker weer met Hello There werken voor het vinden van marketingkandidaten.
Lees meer

Tim van der Horst

General Manager/Marketing Manager

OnLogic

Foto van Bob

Meer weten over onze interim customer engagement managers? Neem contact op!

Een customer engagement manager versterkt bestaande klantrelaties. Door klantrelaties te analyseren en de customer experience te optimaliseren, staat onze interimmer aan de basis van jouw customer engagement en draagt bij aan succesvolle klantrelaties. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim