fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home Interim brand manager

Interim brand manager voor jouw organisatie

Interim brand manager

Een interim brand manager is onmisbaar bij het opbouwen én uitbouwen van een succesvol merk. Hij of zij vergroot de zichtbaarheid van jouw merk en verbetert de marktpositie. Haal waardevolle kennis in huis en profiteer direct van de expertise van een ervaren brand manager.

Wil jij een interim brand manager toevoegen aan jouw team? Bel met Bob voor een expert!

Contact met Bob

Interim brand manager

Een interim brand manager is een ideaal klankbord voor je huidige team. Een bonuscollega die de kar trekt waar nodig en de voortgang bewaakt, zodat jouw bedrijf stappen blijft zetten. Onze specialisten zijn het gewend om snel te schakelen en daardoor zo up to speed over jouw product of dienst, bedrijf, markt en gewenste klantprofiel. Met de kennis van brand management die je met een interim expert in huis haalt, doe je ook op de lange termijn jouw voordeel.

 

Foto van Bob

Even bellen?

Wil je het tarief, onze werkwijze, of een inschatting van de startdatum krijgen? Of heb je andere vragen over onze unieke aanpak? Bel ons, óf laat je gegevens achter. Wij bellen je binnen één werkdag terug.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Reviews

Toen ik onverwacht op korte termijn ondersteuning nodig had, begrepen de adviseurs van Hello There meteen wie er binnen mijn team zou passen. Een kleine week later was daar de interimmer, een zeer ervaren expert en rots in de branding die op basis van een korte briefing meteen zelfstandig, voortvarend en onverstoorbaar aan de slag ging. Geen project was hem te groot of juist te klein. Dankzij de snelle bemiddeling van Hello There heeft mijn gehele team veel profijt gehad van de grote kennis en ervaring van deze professional.
Lees meer

Jonne van Eck

Manager Corporate Communicatie

Transdev / Connexxion

Als je al ruim 10 jaar met elkaar samenwerkt kun je wel stellen dat je elkaar goed kent. Op zowel vaste als interim marketing vraagstukken weet Hello There me telkens weer te verrassen met de juiste professional.
Lees meer

Cornelien Baijens

CCO

Easyfairs Netherlands

Uitstekende kennis van online marketing. Flexibiliteit en capaciteit maken van Hello There een betrouwbare en resultaatgerichte partner.
Lees meer

Sander Heussen

Head of Online Channels

Sunweb Group

De aanpak van Hello There is erg persoonlijk en ze komen snel to-the point. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak begrijpen zij wat ik als bedrijf nodig heb en komen zij met uitstekende kandidaten! Zelfs in een moeilijke arbeidsmarkt als deze. In korte tijd heeft het recruitment team van Hello There ervoor gezorgd dat ik in Breda voorzien ben van een ijzersterk team waarmee we Linnenatwork in binnen-en buitenland flink gaan laten groeien.
Lees meer

Joost Verrest

CEO

Linnenatwork

Hello There biedt ons als MKB-bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de laatste kennis op het gebied van online marketing. Een betrouwbare partner, die indien nodig, snel kan opschalen. In deze tijd is dat een aanwinst!
Lees meer

Martijn Abers

Algemeen directeur

Nederlandse Kappersakademie

Hello There bleek in staat om snel goede kandidaten te leveren. Daarnaast was het proces daarnaartoe erg plezierig. In een overspannen arbeidsmarkt heeft Hello There proactief de juiste kandidaten benaderd en kunnen overhalen om de gesprekken met ons aan te gaan. We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat: een heel enthousiast, professioneel en gebalanceerd team.
Lees meer

Sander Nuhoff

Head of Marketing, Category Management & E-commerce

Hero Benelux

Voor de rol van SEA Specialist zijn wij de samenwerking aangegaan met Hello There. Ik ben hier erg tevreden over en deze samenwerking heeft ons ook een fantastische nieuwe medewerker opgeleverd. Alle voorgestelde kandidaten pasten heel goed binnen onze cultuur, dit wijst op een goede voor-kwalificatie van hun kant. De communicatie is altijd prettig en afspraken worden consistent nagekomen. Ik zou in de toekomst zeker weer met Hello There werken voor het vinden van marketingkandidaten.
Lees meer

Tim van der Horst

General Manager/Marketing Manager

OnLogic

Toen ik werkzaam was bij ANWB Rijopleiding heb ik zowel op het vlak van recruitment, online media planning en marketing support regelmatig en naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Hello There. Een energieke en innoverende club mensen die continu streeft naar het beste resultaat voor de klant. Nooit te beroerd om dat stapje extra te zetten om tot het beste resultaat te komen. Ik heb hen ervaren als professioneel, adequaat en helder in communicatie.
Lees meer

Esteban Barten

International Experienced Marketing Leader

Parakar groeit hard in Europa en daarin zijn mensen en marketing onmisbaar. Hello There past perfect in dat plaatje. Kundig, flexibel en met een frisse kijk op recruitment en employer branding. Met hun passie voor het voor vak, halen zij er inderdaad alles uit wat erin zit! We zijn blij met Cecile, Aaron, Lotte, Kayleigh en Rob, allemaal kundige en bevlogen collega’s die via Hello There, Parakar zijn komen versterken! Daarnaast ondersteunt Hello There ons op diverse fronten op operationeel niveau bij de realisatie en aanvullende uitwerking van onze marketing visie.
Lees meer

Johan Opperman

Owner/Managing Director

Parakar Group

Daarom kies je voor Hello There

Wij zijn een ervaren partij voor het vinden en plaatsen van interim brand managers. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de marketingbranche weten wij waar we op moeten focussen tijdens het selectieproces. Wij lezen en spreken vloeiend marketing, waardoor we precies weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben en welke functieprofielen hier het beste op aansluiten. Vanuit onze expertise bouwen we effectief, samen met jou, aan jouw merk en organisatie.

De voordelen van een interim brand manager

  • Altijd een deskundige merk strateeg die qua kennis, ervaring en profiel past binnen jouw organisatie. Zowel voor tijdelijke als langdurige projecten.

  • Een ervaren brand manager scherpt de merkstrategie aan en creëert meer positieve associaties met het merk bij de doelgroep. Ook stuurt hij of zij bij waar nodig, om ervoor te zorgen dat uitingen in lijn zijn met jouw standaarden.

  • Sta je voor een grootschalige rebranding of wil je een nieuw label lanceren? Ook dan nemen onze interim brand managers graag de lead.

  • Onze merkspecialisten hebben aan uiteenlopende projecten gewerkt, in verschillende branches. Daardoor brengen zij een nieuw perspectief en creatieve ideeën mee, om jouw zichtbaarheid in de markt te vergroten.

Behoefte aan een gedetailleerd maatwerk voorstel?
Vraag het aan Bob!
interim brand manager
Foto van Bob

Vind je interim brand manager hier

Doe je voordeel met ons uitgebreide interim netwerk, om meer zichtbaarheid voor je merk te creëren of een rebranding traject in goede banen te leiden. Onze merk strategen zijn creatief, daadkrachtig, besluitvaardig en snel inzetbaar. En heel benieuwd naar jouw merkuitdaging!

Neem contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Bob Geerards, Director Recruitment & Interim