Drupal websites

Als we het over grote jongens op CMS-gebied hebben, dan kan Drupal zeker niet ontbreken. Het is immers niet voor niets het platform voor websites van duizenden bedrijven. Met haar talrijke functionaliteiten, soepele integraties en uitmuntende beveiliging is Drupal voor veel bedrijven het to-go-to CMS.

Al overtuigd? Of wil je er toch nog wat meer over weten? Lees dan verder!

Wanneer kies je voor een Drupal website?

Drupal websites zijn tot in de puntjes aanpasbaar, wat het uitermate geschikt maakt voor maatwerk oplossingen. Daarnaast biedt het enorm veel mogelijkheden op het gebied van integraties. Je CRM koppelen? Geen probleem! Of je e-mailmarketingprogramma? Zo gepiept! Het is het perfecte CMS voor de robuustere website dat met andere systemen en omgevingen moet kunnen communiceren.

Nog een reden om voor Drupal te kiezen: het CMS is gebouwd voor zeer intensief verkeer en een rijke gebruikservaring. Verwacht jij veel dagelijkse websitebezoekers? Of heeft jouw bedrijf vaak te maken met piekmomenten? Geen zorgen; Drupal kan het aan.

Waarom Drupal?

Even opsommen

 

✓ Krachtig CMS dat veel verkeer aan kan
✓ Compleet naar wens aan te passen
✓ Perfect voor integraties
✓ Geschikt als multi-site en multi-language omgeving
✓ Vrij van licentiekosten

Drupal biedt enorm veel mogelijkheden. Toch is het niet altijd de juiste keuze. En nee, we zetten Drupal nu niet in een kwaad daglicht, maar we willen je hierin altijd een goed advies geven. Het CMS van Drupal is in sommige gevallen te complex voor het uiteindelijke doel dat je met je website voor ogen hebt. In zo’n geval raden wij het aan om voor een WordPress website te kiezen. Benieuwd of Drupal de juiste keuze is voor jou, waarom en welke alternatieven er zijn? We gaan hier graag met je over in gesprek.

Veilig en flexibel

Je wil natuurlijk niet dat je website wordt gehackt en/of alle data op straat komt te liggen. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van een goed beveiligd CMS-systeem. Daar hoef je je bij Drupal niet druk om te maken. De basis van Drupal is namelijk met de focus op security opgezet. Daarnaast hebben ze een immens grote groep van developers die dagelijks werken aan het systeem, waarbij de beveiliging van Drupal en zijn onderdelen continue wordt verbeterd en onderhouden. Dat is ook de reden dat veel bedrijven met gevoelige informatie of inlogportalen gebruikmaken van Drupal als CMS.

Even sparren?

In principe kunnen we voor ieder bedrijf een Drupal website maken of verbeteren. Toch zijn er soorten websites waarbij dit CMS beter aansluit. Denk aan mediawebsites, communitywebsites en corporatewebsites. Daarnaast werkt Drupal uitstekend als CMS voor jouw intranet-omgeving.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Geeft niet. Wij adviseren je graag tijdens een geheel vrijblijvend gesprek. Vraag ‘m aan via onderstaand contactformulier!

Neem contact op