fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home Vacatures TRN – Performance marketeer

vacature

Performance marketeer

Met jouw analytische vaardigheden en up-to-date marktkennis weet je exact welke strategieën nodig zijn om succesvolle campagnes te creëren.

32-40 Hbo Breda Medior

Performance Marketeer bij TRN

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten, monitoren en bijsturen van campagnes op verschillende platforms. Met jouw analytische vaardigheden en up-to-date marktkennis weet je exact welke strategieën nodig zijn om succesvolle campagnes te creëren.

Als Performance Marketeer bij TRN ben jij verantwoordelijk voor het managen van alle paid ad campagnes van onze klanten. Jij zet deze op, monitort en stuurt bij. Jij weet, door middel van data, A/B testen, en up-to-date marktkennis, exact wat er nodig is om succesvol te zijn.

Je kruipt in de huid van onze doelgroepen, bedenkt aansprekende online campagnes en beschikt ook over de daadkracht om deze plannen uit te voeren. Je zet duidelijke full funnel strategieën uit op diverse social mediakanalen. Op basis van data weet jij continu verbeteringen aan te brengen om hier het optimale uit te halen. Je voert daarbij experimenten uit en past best practices of nieuwe ontwikkelingen binnen de wereld van online marketing toe om iedere dag onze online resultaten een beetje te verbeteren.

Over TRN

Wij zijn niet zomaar een strategisch marketing- en branding bureau uit Breda… We zijn er voor merken en bedrijven die willen groeien. Onze Brabantse, gemoedelijke, no-nonsense mentaliteit kenmerkt ons bij TRN.

Daarnaast zijn we enorm resultaatgericht, houden we van experimenteren en doen we altijd een stapje extra voor onze klanten. Echt? Ja, zeker weten! Niet zo gek dus, dat we al ruim 20 jaar voor sommige van onze klanten werken. We investeren namelijk in een duurzame relatie en gaan het liefst voor de lange termijn. We zijn er trots op dat we altijd klaar staan voor onze klanten, wat er ook gebeurt. Superhelden willen we onszelf niet noemen… Maar dat mag jij best doen, als je dat wil.

De ideale Performance Marketeer

 • Je hebt passie voor data en online marketing. En je hebt een goed analytisch inzicht;

 • Minimaal 2 jaar ervaring hebt in het opzetten en optimaliseren van social advertising campagnes;

 • Je denkt vanuit een klant en bent kritisch;

 • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken;

 • Je werkt gestructureerd en kunt snel schakelen;

 • Je verdwaalt niet in Google Adwords, Analytics, en Tag Manager;

 • Je vindt het leuk om te blijven leren en deze kennis aan anderen over te brengen.

Wil je meer informatie over deze rol of het bedrijf?
Vraag het Marloes, onze Recruitment Consultant.

Dit biedt TRN o.a.

Salaris

Tussen €3.000 - €4.000 (obv fulltime en afhankelijk van ervaring).

Vakantiedagen

24 vakantiedagen (obv fulltime).

Thuiswerken

Combinatie met thuiswerken mogelijk.

Extra vakantiedagen kopen

Tot 5 extra vakantiedagen.

Ontwikkelingsmogelijkheden

12 dagen zelfstudie per jaar!

Kantoorhond

Maar liefst 2 kantoorhonden.

Yes, ik wil solliciteren!

Sollicitatieproces

 1. Is dit de vacature voor jou?

  Solliciteer direct via onderstaand formulier. Heb je vragen? App of bel ons. Wij vertellen je graag meer over het bedrijf, de rol en arbeidsvoorwaarden. Nog steeds enthousiast? Dan plannen we een kennismaking.

 2. Maak kennis met Hello There!

  Bij ons geen standaard sollicitatiegesprek. Samen kijken we of jij als persoon bij de organisatie en rol past. Wij weten alles over (online) marketing en kennen onze opdrachtgevers persoonlijk.

 3. Ontmoet de organisatie

  Maak kennis met de organisatie en jouw toekomstige collega's. We blijven de hele procedure betrokken en staan klaar met advies wanneer je dit nodig hebt.

 4. Het contract is getekend!

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je gaat rechtstreeks in dienst bij de organisatie. Wat een mooie nieuwe stap in je carrière!

 5. We energize your ambition

  Blijkt het na een sollicitatiegesprek bij de organisatie toch geen match? We blijven graag in contact. Wie weet hebben we een vacature die nóg beter bij je past.

Foto van Marloes

Even bellen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of wil je wat meer informatie over het bedrijf? Je kunt ons altijd bellen! Of laat je gegevens achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Marloes van Bedaf, Recruitment Consultant

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Sollicitatieformulier

Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op!