fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home Vacatures Easyfairs – Head of Event

vacature

Head of Event

Ben je op zoek naar een uitdagende, leidinggevende functie in een dynamische organisatie en houd je van aansturen en organiseren?

32-40 Hbo Gorinchem of Hardenberg Medior/Senior

Head of Event bij Easyfairs

Als Head of Event krijg je de kans om een leidende rol te vervullen bij een vooraanstaande beursorganisator. Je bent de drijvende kracht achter de organisatie van twee (vak)beurzen, waarbij je een team van vier tot zes getalenteerde professionals op het gebied van sales en marketing aanstuurt.

Met jouw scherp commercieel inzicht ben je in staat om kansen te herkennen en deze om te zetten in succesvolle resultaten, waarmee je jouw team inspireert en motiveert. Het ultieme doel is het organiseren van toonaangevende evenementen die van significante meerwaarde zijn voor een specifieke beroepsgroep. Gedurende de voorbereidingsfase zul je intensief samenwerken met je team, exposanten, bezoekers en andere relevante (interne) stakeholders om deze beurzen tot leven te brengen.

Als het organiseren van levendige en succesvolle beurzen jou voldoening geeft en je over de overtuigingskracht beschikt om dit te realiseren, dan kijken we ernaar uit om jou aan boord te verwelkomen.

Over Easyfairs

Easyfairs Nederland is een toonaangevende speler op het gebied van evenementenorganisatie. Als dynamisch bedrijf zijn ze gespecialiseerd in het creëren en faciliteren van innovatieve (vak)beurzen en evenementen die verschillende industrieën en gemeenschappen samenbrengen.

Bij Easyfairs draait alles om het bieden van inspirerende en waardevolle ontmoetingsplaatsen. Ze zijn trots op hun vermogen om bruisende en inhoudelijk rijke evenementen te ontwikkelen die professionals, bedrijven en consumenten de gelegenheid geven om kennis te delen, netwerken uit te breiden en nieuwe kansen te ontdekken.

Hun passie ligt in het leveren van een naadloze evenementenervaring, waarbij ze streven naar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Als onderdeel van hun team krijg je de kans om betrokken te zijn bij het vormgeven van de toekomst van de evenementenindustrie en het bijdragen aan de groei en het succes van Easyfairs.

De ideale Head of Events

 • Heeft een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in Commerciële economie, Eventmanagement, International Business of Ondernemerschap;

 • Minimaal vijf jaar ervaring in een commerciële rol;

 • Aantoonbare leidinggevende ervaring;

 • Een meer dan goede pen en uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;

 • De skills om prioriteiten te stellen en verwachtingen te managen.

Wil je meer informatie over deze rol of het bedrijf?
Vraag het Marloes, onze Recruitment Consultant.

Dit biedt Easyfairs o.a.

Salaris

Een goed salaris wat past bij jouw kennis en ervaring.

Pensioen

Pensioenregeling.

Vakantiedagen

25 vakantiedagen (op basis van fulltime).

Thuiswerken

Combinatie met thuiswerken mogelijk.

Ontwikkelingsbudget

De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Vervoer

Reiskostenvergoeding.

Leaseauto

Een leaseauto.

Bonus

Een interessante commissieregeling.

Yes, ik wil solliciteren!

Sollicitatieproces

 1. Is dit de vacature voor jou?

  Solliciteer direct via onderstaand formulier. Heb je vragen? App of bel ons. Wij vertellen je graag meer over het bedrijf, de rol en arbeidsvoorwaarden. Nog steeds enthousiast? Dan plannen we een kennismaking.

 2. Maak kennis met Hello There!

  Bij ons geen standaard sollicitatiegesprek. Samen kijken we of jij als persoon bij de organisatie en rol past. Wij weten alles over (online) marketing en kennen onze opdrachtgevers persoonlijk.

 3. Ontmoet de organisatie

  Maak kennis met de organisatie en jouw toekomstige collega's. We blijven de hele procedure betrokken en staan klaar met advies wanneer je dit nodig hebt.

 4. Het contract is getekend!

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je gaat rechtstreeks in dienst bij de organisatie. Wat een mooie nieuwe stap in je carrière!

 5. We energize your ambition

  Blijkt het na een sollicitatiegesprek bij de organisatie toch geen match? We blijven graag in contact. Wie weet hebben we een vacature die nóg beter bij je past.

Foto van Marloes

Even bellen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of wil je wat meer informatie over Easyfairs? Je kunt ons altijd bellen! Of laat je gegevens achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Marloes van Bedaf, Recruitment Consultant

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Sollicitatieformulier

Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op!