fbpx
Even bellen? 088 - 76 24 010
Home Vacatures Accountmanager buitendienst

vacature

Accountmanager (buitendienst)

Als ervaren accountmanager buitendienst pak jij de sales uitdagingen aan. Met jouw doorzettingsvermogen en commerciële blik weet jij als geen ander hoe je nieuwe klanten binnenhaalt.

32-40 Hbo Regio Utrecht Medior/Senior

Accountmanager buitendienst

Als accountmanager ben jij de vertegenwoordiger van onze opdrachtgever bij eindgebruikers, architecten en installatiebedrijven. Je gaat verder dan alleen het leveren van uitstekende service; je bouwt relaties op en breidt je netwerk uit om de verkoop binnen jouw regio te stimuleren.

Het opstellen van het lokale segment van het regionale businessplan, het plannen van lokale acties en het persoonlijk bezoeken van klanten behoren tot jouw dagelijkse taken. Je bent altijd op zoek naar nieuwe ideeën om de regionale targets te behalen en de beschikbare tijd optimaal te benutten. Je neemt het voortouw in het identificeren van nieuwe verkoopkansen en het leggen van de eerste contacten met potentiële klanten, waarbij je hen overtuigt om met jullie samen te werken.

Daarnaast maak je effectief gebruik van het CRM-systeem, ontwikkelt strategische plannen voor bedrijfsgroei en zorgt voor een nauwgezette opvolging van offertes. Het rapporteren van je activiteiten op maandelijkse basis en het identificeren van markttrends zijn van cruciaal belang. Als accountmanager ben je tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties en het managen van lokale claims.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een innovatie en duurzame projectorganisatie die gebouw gebonden oplossingen biedt in verschillende sectoren (educatie, hospitality, retail en office). Met (internationale) productielocaties, circulaire centra en high-end R&D centra is onze opdrachtgever marktleider in haar segment.

Vanwege vertrouwelijkheid van deze opdracht kunnen wij de naam pas kenbaar maken als we in gesprek zijn. Voor deze functie zijn wij als Hello There! exclusief op zoek.

De ideale Accountmanager

 • Heeft hbo werk- en denkniveau;

 • Enkele jaren vergelijkbare commerciële buitendienst ervaring;

 • Commercieel inzicht en een resultaatgerichte instelling;

 • Communicatief sterk met een flinke dosis overtuigingskracht en energie. Jij weet potentiële klanten moeiteloos te overtuigen van onze meerwaarde;

 • Je bent een geboren netwerker, en herkent de opportuniteiten binnen jouw regio;

 • Affiniteit met de aan de bouw gerelateerde projectenmarkt.

Wil je meer informatie over deze rol of het bedrijf?
Vraag het Marloes, onze Recruitment Consultant.

Dit krijg je o.a.

Salaris

€4500-€5000 obv fulltime en ervaring.

Vakantiedagen

24 vakantiedagen + 13 ATV dagen obv fulltime.

Pensioen

Een uitstekende pensioenregeling.

Extra verlofdagen

Tot 10 extra verlofdagen bijkopen.

Bonus regeling

Interessante bonusregeling.

Maatschappelijke bijdrage

Tijd om bij te dragen aan maatschappelijke projecten.

Yes, ik wil solliciteren!

Sollicitatieproces

 1. Is dit de vacature voor jou?

  Solliciteer direct via onderstaand formulier. Heb je vragen? App of bel ons. Wij vertellen je graag meer over het bedrijf, de rol en arbeidsvoorwaarden. Nog steeds enthousiast? Dan plannen we een kennismaking.

 2. Maak kennis met Hello There!

  Bij ons geen standaard sollicitatiegesprek. Samen kijken we of jij als persoon bij de organisatie en rol past. Wij weten alles over (online) marketing en kennen onze opdrachtgevers persoonlijk.

 3. Ontmoet de organisatie

  Maak kennis met de organisatie en jouw toekomstige collega's. We blijven de hele procedure betrokken en staan klaar met advies wanneer je dit nodig hebt.

 4. Het contract is getekend!

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je gaat rechtstreeks in dienst bij de organisatie. Wat een mooie nieuwe stap in je carrière!

 5. We energize your ambition

  Blijkt het na een sollicitatiegesprek bij de organisatie toch geen match? We blijven graag in contact. Wie weet hebben we een vacature die nóg beter bij je past.

Foto van Marloes

Even bellen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of wil je wat meer informatie over het bedrijf? Je kunt ons altijd bellen! Of laat je gegevens achter zodat wij je terug kunnen bellen.

Marloes van Bedaf, Recruitment Consultant

Even bellen?

Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

Sollicitatieformulier

Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op!