Digitale transformatie voor XSARUS

XSARUS

Digitale transformatie voor XSARUS.

XSARUS loopt voorop in digital commerce. Met een team van 70 medewerkers realiseert zij de mooiste webshops en webapplicaties voor bekende merken als Dille & Kamille, Travelbags en Wehkamp. Hello There werd ingeschakeld om een nieuwe website te ontwerpen in lijn met de nieuwe positionering van XSARUS.

Groei en verandering.

Aan het begin van het traject positioneert XSARUS zich als een betrouwbare, pragmatische, informele en bescheiden e-commerce partner. Smidswater Creative Agency nam deze positionering onder de loep en geeft XSARUS weer onderscheidend vermogen. Een nieuwe merkidentiteit die beter past bij het groeiende XSARUS en waarmee alle doelgroepen bereikt worden.

Scherpte in de positionering.

In de nieuwe merkpositionering ligt er meer nadruk op daadkracht, toegankelijkheid en inventief vermogen. XSARUS verbindt de ambitie van haar klanten met de verwachtingen van consumenten. Zij doet wat ervoor nodig is om het hele commerce-traject slim in te richten. Die karakteristieken laten we terugkomen in het nieuwe webdesign.

Aandacht voor de klant.

In samenwerking met XSARUS komen we tot een bijpassend webdesign. De nieuwe beeld- en copyconcepten creëren ruimte voor de relatie tussen XSARUS en de klant, de klant van de klant en ‘backstage’-processen. Want wat er achter de schermen gebeurt als iemand een bestelling plaatst in de webshop van Wehkamp, ook dat is de wereld van XSARUS.

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Campagne Webshop App Digital Strategie Website Blog Database
nodig?
Neem contact op

Neem contact op

Bekijk ook:

Webdesign voor een sterk merk met een rijke traditie

Werkman Hoofcare