swinkels laptop

Een flexibel systeem voor een flexibele organisatie, altijd on brand.

Swinkels

Onze wireframes zijn gebruikt om de klantervaring duidelijk te maken en te testen. Deze customer journeys hebben we gebruikt als een heldere basis voor de lay-out en navigatie.

In het Content Management Systeem “Adobe Content Management” (AEM) hebben we een flexibel design systeem gemaakt. De bouwstenen van het design zijn herbruikbaar en makkelijk aan te passen. Super flexibel dus, maar altijd in de stijl van het merk!

Wireframes voor soepele navigatie.

Onze wireframes vormden de blauwdruk van de website en de klantbeleving: hierin toetsen we aannames en maken we interacties op de site inzichtelijk. Op basis van de customer journeys maken we een heldere en overzichtelijke basis voor de layout en navigatie.

Een toekomstbestendig design system.

Binnen de kaders van het bestaande Content Management Systeem (Adobe Content Management (AEM)) ontwierpen we een flexibel design systeem. Alle content wordt hierin modulair opgezet. De bouwstenen van het design ontwerpen we binnen de richtlijnen van de nieuwe huisstijl, en wel op zo’n manier dat ze in de toekomst eenvoudig aan te passen zijn.

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Neem contact op

airbus ruimte datavisualisatie

Bekijk ook:

Data­visualisatie van live data uit de ruimte.

Airbus