smidswater dashboard tablet

Big on detail – dashboards die werken!

Smidswater

Bestaande technologie beter benutten.

Soms maken de kleine dingen het verschil. Ook op werk, waar je met steeds meer tools en software pakketten moet werken. Sommigen werken wel samen, anderen weer niet… dat is niks. 😣 Door al die pakketten en tools met elkaar te laten praten en het er gelikt uit te laten zien kan je sneller en beter werken.

Daarom maakten we gepersonaliseerde dashboards voor de medewerkers van smidswater. Alle tools die ze gebruiken overzichtelijk bij elkaar. Beter toch? Agenda’s, mail, uren schrijven, contactgegevens, bookmarks, slack chat en favoriete tools die je zelf in kunt stellen. Je kan er ook algemene berichten en verjaardagen in zetten, zo blijft iedereen op de hoogte. Omdat we dit als een browser plugin hebben gebouwd werkt het ook lekker samen met bestaande online software, precies zoals Smidswater het wil. Gebruikersgemak For The Win! 😃

Overzichtelijk en gepersonaliseerd.

Voor de medewerkers van Smidswater maakten we daarom gepersonaliseerde dashboards. Hierin vinden medewerkers alle tools die zij gebruiken in één overzicht terug.

Zij beheren vanuit hier hun agenda’s, mail, urenregistratie, veelgebruikte tools, contactgegevens, bookmarks en de chatfunctie van Slack. Het dashboard brengt de verschillende functies en medewerkers samen. Zij blijven zo bovendien op de hoogte van interne ontwikkelingen.

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Neem contact op

swinkels laptop

Bekijk ook:

Een flexibel systeem voor een flexibele organisatie, altijd on brand.

Swinkels