Case Saris en Partners

Een gloednieuwe website

Saris & partners

Een nieuwe website voor Saris & Partners

Saris & Partners Makelaars is al meer dan 20 jaar een toonaangevende vastgoedadviseur in regio Den Bosch. Ze zijn gespecialiseerd in commercieel vastgoed zoals: bedrijfshallen, kantoren, showrooms, praktijkruimten en meer. In 2019 was Saris & Partners toe aan een nieuwe WordPress website. De huidige website was verouderd en paste niet meer bij het imago en de uitstraling van het platform. De werkwijze m.b.t het CMS voldeed niet aan de wensen en de ‘call to actions’ pasten niet meer bij de manier waarop Saris & Partners hun leads tot klant wilden converteren. Kortom: een uitdaging zoals wij hem graag aangaan!

Inspelen op de zoekbehoefte

We zijn aan de slag gegaan met het digitaliseren van de adviesfase middels een slim ontwikkeld aanbodformulier op de site. De zoekbehoefte is divers, door een gebalanceerde set aan zoekparameters sluit deze aan op elke zoekbehoefte zonder overmatig ingewikkeld te zijn. Het aanvragen van een bezichtiging moest gefaciliteerd worden binnen de pagina. Daarnaast willen we de bezoeker genoeg informatie geven om te kunnen bepalen of dit een geschikt pand is en daarna verleiden tot een bezichtiging. Als extra service geven we de mogelijkheid online een voorkeur voor een datum en tijdstip aan te geven.

De doelgroep

De doelgroep waarop wij ons gingen richten waren voornamelijk de MKB-ers in de regio Den Bosch. Zowel met als zonder een zoekwens. De doelgroep kiest voornamelijk voor Saris & Partners vanwege betrouwbaarheid, herkenbaarheid en behaald succes (word-of-mouth).

Online marketing uitdagingen

Bij het ontwikkelen van de nieuwe website was ons uitgangspunt het perfect aansluiten van de site op het al eerder opgestelde online marketingplan. Onze uitdaging was om de doelstellingen uit het plan te behalen en een marketeer ook de tools te geven om de pagina’s naar metingen en inzicht te blijven optimaliseren. Daarnaast moesten we de huisstijl aanscherpen voor een goede toepassing voor online gebruik; een stijl die paste bij de hedendaagse uitstraling van een platform met zakelijk aanbod van vastgoed.

Saris macbook

Nog meer behaalde successen

  • Het versimpelen van de plaatsing van 360 graden foto’s voor een virtuele tour door de panden

  • Een volledige responsive site, het bezoek via mobiel op de website is hoog. Snelheid en toegankelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten

  • Een modulaire opbouw van de website waardoor elke pagina gemakkelijk kan worden aangepast en geoptimaliseerd

  • Het beter aanbieden van de content op de website voor zoekmachines (SEO)

  • Vanuit diverse ‘customer journeys’ bezoekers een persoonlijk aanbod bieden

  • Aansluiting op het online marketingplan

Dubbel feest!

In 2019 viert Saris & Partners haar 20-jarige jubileum, een mooi moment om naar buiten te treden met de vernieuwde website!

Ben jij ook op zoek naar een digital agency die jouw nieuwe website tot in de puntjes kan fixen? Doen we graag voor je! Zullen we binnenkort een keertje afspreken? We horen graag van je!

case growing together

Bekijk ook:

Een digitaal platform voor de bloemenbranche

Growing Together