rijksdienst ondernemend nederland mockup

Een slimme app voor ondernemend Nederland. Een miljoen nuttige push-berichten per dag.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Sprinten voor een slimme app

Ondernemers krijgen regelmatig te maken met nieuwe wetgeving. Als overheid wil je ondernemers daarvan op de hoogte stellen. Hoe doe je dat handig? In samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) bedachten we een slimme app. Binnen zes weken was deze beschikbaar voor Android en iOS in de App Store. Een super sprint!

Automatische push-meldingen op maat.

In de ‘Nieuwe Wetten’-app kun je je makkelijk abonneren op onderwerpen die voor jou relevant zijn. Je ontvangt automatisch push-meldingen en herinneringen op maat over wijzigingen in de wet- en regelgeving. Inmiddels heeft de app meer dan 50.000 gebruikers. Op piekmomenten verstuurt de app meer dan een miljoen gebundelde pushnotificaties per dag.

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Neem contact op

Bekijk ook:

Als je website maar goed zit

Nederlandse Kappersakademie