Een flexibel design system voor Online Marketeers.

Online Marketeers

Online Markteers realiseert de online ambities van haar klanten.

Middels consultancy, detachering en recruitment. En met een ervaren team van bevlogen strategen, allrounders en specialisten. Zij vertalen online doelen naar meetbare campagnes die echt wat opleveren. Samen met Hello There ontwikkelt Online Marketeers een nieuwe website, in lijn met de nieuwe merkpositionering.

Nieuwe inzichten.

Na drie succesvolle jaren van groei en ontwikkeling is Online Marketeers toe aan een aangescherpte merkpositionering. Online uitingen mogen daarin niet ontbreken. Hello There wordt ingeschakeld om deze uitingen aan te laten sluiten op de customer journeys en de nieuwste inzichten uit het vakgebied. Samen met Online Marketeers brengen we de wensen en eisen voor een nieuwe website in kaart.

 

Customer journeys optimaliseren

Een soepele gebruikservaring op de website is veel waard. Die zorgt er namelijk voor dat bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken. Dat ze een positieve associatie krijgen bij het merk Online Marketeers en bovendien een goed beeld vormen van alle diensten en services.

Om dat te realiseren brengen we meer structuur aan in de sitemap en zorgen we dat de userflows hier beter op aansluiten. Samen met alle stakeholders brengen we de touchpoints van de websitegebruiker in beeld en maken we deze logischer, zonder de bedrijfsdoelen uit het oog te verliezen.

User experience design

Vanuit een heldere sitestructuur werken we elke pagina inhoudelijk in grote lijnen uit: de blauwdruk voor de grafische ontwerpen. We kiezen voor een flexibele aanpak in deze WordPress website, waarin we de componenten in fases uitwerken. Na elke fase volgt overleg met de stakeholders. Deze wisselwerking zorgt voor een organisch ontwerpproces.

Ook intern brengt een wisselwerking tussen verschillende disciplines nieuwe inzichten. UX/UI designers, UX writers en art directors stemmen de persona’s, user stories, userflows en sitestructuur en de content van de nieuwe website nauw op elkaar af.

Een modulaire aanpak

Elke website is aan verandering onderhevig. Zeker die van Online Marketeers, binnen een vakgebied dat zich voortdurend ontwikkelt. Daarom kiezen we voor een modulaire aanpak. We delen alle onderdelen binnen de pagina’s in modules op. Zo kunnen modules zonder hulp gemakkelijk hergebruikt en gecombineerd worden bij het samenstellen van nieuwe pagina’s.

Een design library met alle stijlelementen

Tijdens het designproces leggen we alle componenten vast in een design library. Hierin bevinden zich alle belangrijke stijlelementen, waaronder de typografie, kleuren, buttons, vormelementen en micro-animaties. Op deze manier bewaken we de look & feel van het design. Dit zorgt voor continuïteit en maakt het eenvoudig om bestaande of nieuwe middelen efficiënt door te ontwikkelen.

Een continu proces

Met behulp van user testing, A/B-testing en analytisch onderzoek optimaliseren we de gebruiksvriendelijkheid en het aantal conversies. Bovendien sturen we zo voortdurend bij op kosten, efficiency en technische haalbaarheid, tijdens én na het ontwerpproces.

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Neem contact op

Bekijk ook:

Webdesign voor een sterk merk met een rijke traditie

Werkman Hoofcare