case growing together

Een digitaal platform voor de bloemenbranche

Growing Together

Het duurzame initiatief van een familiebedrijf.

L&M Rijnsburg is een grote speler binnen de internationale bloemenbranche. De bloemen van het familiebedrijf vinden hun weg over heel de wereld. Samen met vijf andere bedrijven werkt zij binnen L&M Groep aan de verduurzaming van hun branche met het label ‘Growing Together’. Aan Hello There de vraag om een website te ontwikkelen waarop alle duurzame initiatieven terug te vinden zijn.

Een herkenbaar beeldmerk

Voorafgaand aan dit traject ontwerpt zusteronderneming Smidswater een gloednieuwe visuele stijl voor Growing Together. In deze stijl staat duurzaamheid voorop. Groen is de kleur die dit goed weergeeft. Na diverse testen kiezen we voor drie frisse en heldere tinten groen, waarmee we in de uitingen variëren. Om het kleurenpallet compleet te maken voegen we kleuren toe die de diversiteit van de bloemen in de sierteeltsector weerspiegelen.

Video’s in stijl.

De samenwerking tussen de bedrijven van L&M Groep en de duurzame keuzes die zij maken vertaalt ons label ZOOOM naar aansprekende video’s. Deze bevatten herkenbare lay-overs, intro’s en outro’s die passen bij de huisstijl.

Een website die inspireert.

Op de nieuwe website van Growing Together komen alle duurzame initiatieven van de aangesloten bedrijven binnen de bloemenbranche samen. De site informeert en inspireert andere ondernemers in de sector om ook te verduurzamen. Diverse ‘duurzame’ thema’s, zoals energiebesparing, ketenverkorting, transport, verpakking en recycling komen aan bod. Aansprekende voorbeelden ondersteunen de centrale boodschap van de website: ‘samen bereiken we meer’.

Bekijk ook:

Een flexibel design system voor Online Marketeers.

Online Marketeers