airbus ruimte datavisualisatie

Data­visualisatie van live data uit de ruimte.

Airbus

Al die informatie zegt pas iets als het leesbaar wordt gemaakt, toch? Dit hebben we gedaan samen met de developers van Airbus. Op de kaarten kan je de luchtkwaliteit zien van vandaag en een voorspelling voor morgen. Airbus laat hiermee zien wat er kan met die data, dankzij een stabiele online oplossing. De focus ligt op het inladen van data in fases, fijne werking op mobiel, fancy interactieve grafieken en je kan de luchtkwaliteit terug zien van een locatie in een bepaalde periode. Live data vanuit de ruimte, gefixt via API’s! Hello (There) Earth! 😎

Al die data zeggen pas iets als we ze goed kunnen begrijpen en doorgronden.

Samen met de developers van Airbus hebben we gewerkt aan een interactieve ontsluiting van die data. De kaarten tonen we op een overzichtelijke manier waarbij je de luchtkwaliteit van vandaag en de voorspelling van morgen en geven. Airbus geeft hiermee inzicht in wat er mogelijk is met de beschikbare data, onderbouwd met een stabiele online ontsluiting met de focus op het gefaseerd laden van data, een soepele mobiele ontsluiting, een inhoudelijke verdieping met interactieve grafieken en de mogelijkheid om terug te blikken in de luchtkwaliteit van een locatie binnen een bepaalde periode.

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Neem contact op

rijksdienst ondernemend nederland mockup

Bekijk ook:

Een slimme app voor ondernemend Nederland. Een miljoen nuttige push-berichten per dag.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland