Meet the team

Wij helpen je met ontwikkelen en implementeren van jouw digitale ideeën

We bedenken, bouwen, testen en optimaliseren

Samen bepalen we hoeveel support je nodig hebt en daarna halen onze specialisten alles uit de kast om van je idee een succes te maken!

Bij ons werk je met een klein vast pokerteam. Niet elke keer weer andere mensen aan tafel. Wij weten uit ervaring dat is de beste garantie is voor een goede samenwerking en kwaliteit, en laten we eerlijk zijn, dat weet jij ook. 😀

We hebben specialistische kennis, maar iedereen begrijpt zijn rol in het geheel en hoe ze kunnen bijdragen aan de beste oplossingen. Bij ons doen we niet gewoon ons ding, iedereen doet voor 100% mee.

Wij zijn onderdeel van Digital Leaders, een digital agency dat naast Hello There! bestaat uit Smidswater, Online Marketeers, Employity, Zooom en Think Yellow. Samen hebben we ruim 50 jaar ervaring in (merk)creatie, communicatie en online marketing. Kokervisie kennen we niet, we denken vanuit meerdere disciplines, dit zit in ons DNA.

Dennis

Digital Producer

Dennis bepaalt de digitale koers van Hello There! en Smidswater Creative Agency. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied. Daarom komt hij vaak met verrassende ideeën en oplossingen.

Neem contact op

Dominic

Back-end developer

Dominic is een self-made programmeertalent met social-skills. Met zijn tomeloze energie en positive instelling tackelt hij de lastigste uitdagingen en kraakt hij elke code.

Neem contact op

David

Digital designer

David is onze lead digital designer. Hij maakt concepten en ontwerpen met een geweldige gebruikers ervaring. Websites en apps met zijn design hebben gewoon een lekkere customer journey.

Neem contact op

Jasper

Front-end developer

Jasper kent uiteenlopende programmeertalen, en weet deze ook nog eens te vertalen naar gewone-mensentaal. De gebruiker staat bij hem voorop: design moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel.

Neem contact op

The team

Be part of Hello There!

Jij kent je business, wij weten wat technisch allemaal mogelijk is en welke ontwikkelingen gaan komen. Samen zijn we het perfecte team. Het resultaat? Tevreden klanten, goede managementinformatie en medewerkers die blij worden van digitale oplossingen. En niet onbelangrijk: greep op je digitale projecten.

Roots

Our fabulous roots

Hello There! realiseert kleine en grote digitale projecten. Van mooie, eenvoudige websites op basis van templates tot complexe tailor-made oplossingen. Digitale oplossingen die doen wat ze beloven en je business echt verder helpen. Onze roots liggen in marketing en communicatie, dat is de wereld van waaruit we denken.