Online marketing

We walk the talk

Hello There! helpt je om de drijfveren, wensen, verlangens en angsten van je klanten in kaart te brengen. We laten je zien waar ze zich bevinden in de customer journey en welke online kanalen je het beste in kunt zetten om jouw niche te bereiken. Zijn we happy met de mix? Dan voegen we daad bij het woord.

 

Strong strategy, stronger outcomes

Een ijzersterke strategie vormt de basis van al onze online marketingactiviteiten. Vanuit die sterke basis rollen onze online marketing specialisten alle middelen op een logische wijze uit. Social media content of advertenties, search engine optimization (SEO), search engine advertising (SEA), e-mailmarketing, affiliate marketing, videomarketing of geoptimaliseerde webcontent… Op basis van je doelgroep, doelen en budget selecteren we de ideale mix. We laten alle online uitingen op elkaar aansluiten en hebben een duidelijk doel voor ogen: jouw bedrijf laten groeien!

Prijzen

Online Marketing Adviesrapport

In 2 dagen nemen we jouw online marketing onder de loep. We maken een adviesrapport met aandachtspunten en kansen. Ben je goed zichtbaar op social media? En vindbaar in Google?

Onze ervaren online marketeers verzamelen jouw relevante data en analyseren waar de quickwins en verbeterpunten liggen.

Een online marketing adviesrapport vol quickwins.

€1.600,-

Meest gekozen

Online marketeer bij jou op kantoor

Een eigen online marketeer bij jou op kantoor! Vanaf 16 uur per maand. Super zichtbaar dus, met mega korte lijntjes.

Onze online marketeers zien de quickwins en kansen voor jouw organisatie op het gebied van online marketing. En… voeren ze uit, optimaliseren en bouwen steeds verder uit.

Een eigen online marketeer bij jou op kantoor.

Vanaf €1.200,- p.m.

Maatwerk

Heb je vanwege een zwangerschapsverlof of reis van je online marketeer tijdelijk (fulltime) capaciteit nodig?

Lukt het je niet om voldoende leads uit online marketing te halen en heb je specifieke kennis nodig?

Of wil je misschien een online marketeer in vast dienstverband aannemen? Wij leveren een oplossing op maat!

Een oplossing die 1-op-1 aansluit bij jouw uitdaging.

Prijs op aanvraag

Hello online zichtbaarheid!

Leuk, zo’n nieuwe website, maar hij moet natuurlijk ook gevonden worden in Google! Zou een beetje zonde van het geld zijn anders, toch? Is je website SEO-ready? Denk hierbij aan teksten die zichtbaar zijn voor Google, een goede sitesnelheid en geïmplementeerde tools die jou helpen om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast houdt Google ook van happy customers. Een gebruiksvriendelijke website is dan ook één van de 200 factoren die jouw ranking in Google bepalen.

Als je je website door ons hebt laten maken is dat natuurlijk allemaal bij oplevering al het geval! 😇 If not, dan hebben wij online marketing specialisten in huis die je hierbij helpen.

 

Benieuwd geworden?

Wil jij jouw online marketing uitbesteden bij echte professionals? Cool, doen we voor je! Laat je jouw gegevens achter via ons contactformulier?

Neem contact op