Marketing Automation

Een e-mail wordt een stuk interessanter als deze persoonlijk aan je gericht is. En een stuk relevanter als hij aansluit op jouw fase in het aankoopproces. Hetzelfde geldt voor een advertentie op social media.

Hello There helpt bedrijven om klanten op het juiste moment te benaderen en aan ze te binden via Marketing Automation. Met slimme marketing automation tools.

Persoonlijke content

Om te beginnen brengen we je doelgroepen en hun customer journeys in beeld. Zodat we precies weten wat de kritieke momenten zijn waarop we ze willen overtuigen. Deze analyse geeft je meer inzicht in het hele aankoopproces en je doelgroep.

In de basis draait marketing automation vaak om het persoonlijk maken van content. Heeft jouw klant je webshop bezocht en al iets aan zijn of haar winkelmandje toegevoegd, maar nog niet afgerekend? Dan kun je ze hieraan herinneren met een persoonlijke, maar automatisch verzonden e-mail. Dat kost je geen extra tijd en kan je veel opleveren.

website laten maken proces

Let them flow

In de user flow van je doelgroep leggen we vast hoe gebruikers door je website heen bewegen, en hoe ze bijvoorbeeld jouw e-mails of nieuwsbrieven lezen. We brengen in kaart hoe we meer uit bestaande leads kunnen halen. En hoe we nieuwe leads over kunnen halen om tot de gewenste handeling over kunnen gaan.  

Slimme koppelingen

Voor maximaal inzicht en een optimaal resultaat koppelen we relevante systemen en bundelen we de beschikbare informatie. Uit Google Analytics, CRM-systemen en social media bijvoorbeeld. We genereren en ‘voeden’ leads. Door in een vroeg stadium te monitoren, klanten te ‘erkennen’ en naar een (volgende) aankoop te begeleiden.

Bezoekers inspireren

Slimme marketing automation tools genereren meer inzicht in je klanten en, als je het goed aanpakt, meer leads en klanten. Hello There helpt bedrijven bij het inrichten van hun marketing automation tools. Dat doen we strategisch én praktisch; door relevante content voor elk moment te creëren.

 

Wij werken o.a. voor:

Nationale Nederlanden Swinkels CB Saffier

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Wordpress website CMS advies Migratie Plugins Maatwerk Online Marketing WooCommerce
nodig?
Neem contact op