Management Dashboard

Een goed management dashboard geeft je in één oogopslag inzicht in de koers van je bedrijf. Worden je doelen nog behaald? Hoe verhouden verschillende gegevens zich tot elkaar? De management dashboards van Hello There visualiseren jouw zakelijke kansen. Op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

KPi dashboard mockup

Meer overzicht met een management dashboard

Als bedrijf verzamel je een heleboel informatie. Over klanten, hun customer journey en de punten waar ze vastlopen. In management dashboard koppelen we die gegevens en leggen we waardevolle verbanden. Hello There helpt je om beter onderbouwde beslissingen te maken en de voortgang van je werk te bepalen. 

Data koppelen aan bedrijfsdoelen

Wat je bedrijfsdoelen ook zijn, Hello There ontwerpt dashboards die je laten zien hoe goed je op weg bent om deze te bereiken. Dit doen we door data te verzamelen uit allerlei waardevolle bronnen, zoals je CRM, Google Analytics, je e-mailprogramma of social media. Jouw gepersonaliseerde dashboard laat je zien welke activiteiten in je bedrijf bijdragen aan je zichtbaarheid, naamsbekendheid of concrete leads.

swinkels mockup tablet

Vertel het verhaal van jouw bedrijf

Een management dashboard vertelt het verhaal van jouw bedrijf. Op een compacte en inzichtelijke manier, zodat iedereen binnen je bedrijf het begrijpt. Met een dashboard genereren we een dialoog en zetten we iedereen op scherp: zodat je weet wat je doet en wat het oplevert. Meer verkoop, inschrijvingen of een grotere online community – jij kiest je doelen, wij geven je inzicht.

 

Wij werken o.a. voor:

CB Nationale Nederlanden Saffier Swinkels

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Campagne Webshop App Digital Strategie Website Blog Database
nodig?
Neem contact op