Applicaties

Een applicatie voor je bedrijf of organisatie? Zoals een handig gepersonaliseerd dashboard dat wij voor alle Smidswater medewerkers hebben gemaakt? De applicatie brengt alle tools die ze gebruiken overzichtelijk bij elkaar. Agenda’s, mail, uren schrijven, contactgegevens, bookmarks, slack chat en favoriete tools die je zelf in kunt stellen. Dat is de kracht van een goede applicatie. Er zijn inmiddels miljoenen apps, maar hoeveel apps maken echt het verschil voor een merk?

Een applicatie heeft interessante voordelen ten opzichte van een website. Als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van de functies van een smartphone, een bijzonder platform neer wilt zetten voor betrokken klanten, of terugkerende taken sneller of eenvoudiger wilt maken.

Transforming ideas into reality

We brengen veel tijd door binnen apps. We gebruiken social media, spelen games, bekijken video’s en houden onze dagelijkse activiteiten bij met allerlei handige tracking tools. Helemaal niet gek dus als je jouw idee wilt vormgeven met een applicatie.

 

KPi dashboard mockup

Design dat aansluit op de customer journey

Een app is natuurlijk geen doel op zich. Er worden vaak applicaties gemaakt zonder de customer journey in het achterhoofd te houden. Maar als een applicatie echt goed binnen de customer journey van de doelgroep past, dan is het een uiterst krachtig online communicatiemiddel. Hello There! heeft jarenlange ervaring en specifieke technische kennis om applicaties te ontwerpen en te ontwikkelen.

Om een voorbeeld te noemen is de chatbot een krachtige ontwikkeling. Op je eigen site of op sociale media platforms. Het geeft je klanten de mogelijkheid om op een persoonlijke manier en razendsnel de dialoog aan te gaan met je merk. Het is een illustreert hoe klantcontact en dialoog verandert en aan kwaliteit kan winnen. Hello There! weet wat er nodig is voor een succesvolle app.

From strategy to code

Hello There! helpt klanten aan gebruiksvriendelijke applicaties in allerlei vormen: Intranet, Extranet, native apps, hybride apps, progressieve web apps en instant apps. Van concept tot productie en lancering.

Ben je benieuwd welke oplossing past bij jouw idee? Kom eens langs voor een kop koffie!

Campagne Webshop App Digital Strategie Website Blog Database
nodig?
Neem contact op

Neem contact op