BI tools

Hello There ontwikkelt slimme business intelligence tools die je beslisprocessen verbeteren en een stuk eenvoudiger maken. Het is geen kunst om gegevens te verzamelen.

De uitdaging zit hem in de manier waarop je data aan elkaar koppelt en gebruikt om er beter van te worden als bedrijf.

Smidswater BI dashboard

Storytelling met business intelligence tools

Vertel je verhaal met data! Hello There ontwikkelt slimme business intelligence tools die je meer inzicht geven. In je doelgroep, de voortgang van je werk en het resultaat voor de klant. Onze business intelligence tools zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn intuïtief en interactief en ontworpen voor een optimale user experience.

Routinematige taken automatiseren

Slimme business intelligence tools laten iedereen binnen het bedrijf in één oogopslag zien hoe je bedrijf ervoor staat. We sluiten onze tools aan op verschillende databronnen, laten gegevens real-time samenkomen en leggen eenvoudig verbanden. Vaak kunnen we routinematige taken automatiseren en onze klanten veel tijd besparen.

Een visuele ontdekkingstocht

Saaie papieren rapportages transformeren we naar een spannende interactieve en visuele ontdekkingstocht. Die je bovendien eenvoudig distribueert onder collega’s en relaties. Met slimme business intelligence tools maken we associaties en leggen we verbanden die je meer inzicht geven.

 

Wij werken o.a. voor:

Nationale Nederlanden Swinkels CB Saffier

Waar begin je?

De mooiste digitale oplossingen ontstaan uit een goede samenwerking, wij gaan dan ook graag met je in gesprek. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en die van je bezoekers en gaan samen met je op zoek naar kansen om die optimale klantbeleving te realiseren. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder!

Het proces

 • Stel je vraag

  Vul het contactformulier in of bel ons via 070 711 22 22.

 • Het eerste contact

  Op basis van jullie gegevens nemen we contact op of stellen (en beantwoorden) we direct wat vragen.

 • De eerste ontmoeting

  Op basis van het eerste contact stemmen we een meeting af waarin we dieper in kunnen gaan op jullie vraag. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jullie toe!

 • Voorstel

  Na de ontmoeting hebben we een goed beeld van jouw uitdagingen en wensen. Dit werken we uit in een plan van aanpak samen met een offerte en een planning.

 • Start project

  Dan gaat het écht starten, we stemmen af wat we voor jullie doen en wat jullie eventueel zelf willen doen. Tijdens het proces maken we ruimte voor diverse contactmomenten, waarin we inhoudelijke of strategische punten overleggen. Dit doen we altijd op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier.

Wordpress website CMS advies Migratie Plugins Maatwerk Online Marketing WooCommerce
nodig?
Neem contact op